Wednesday, March 30, 2011

Sira alisveriste :)

Buraya cok sIk yazamiyorum vaktim oldukca insallah herkes uyuyorken aklima geldi alisveris icin nereleri tavsiye edebilirim diye, New York buyuk binalar ve alisveris merkezlerinden olusuyor, oyle aman aman tarihi yok :) New york diyince akliniza alsiverisin gelmesi lazim.

Alisveris merkezleri outletler cok ama benim size ilk tavsiye edecegim yer,http://www.c21stores.com bu linke tiklarsaniz subeleri olan yerleri gorursunuz, markali kiyafet ayakkabi, taki, cocuk kiyafetleri akliniza ne gelirse her sey var burada ve cok hesapli digerleri ile kiyaslarsaniz.Amerika'dan ne alinir derseniz ayakkabi ve canta derim , zaten aradaki farki anlarsiniz gorunce :))

2 comments:

  1. canım inan senin tavsiyelerin benim işime çok yarıyor. zaman ayırıp yazıyorsun teşekkürler.

    ReplyDelete
  2. selammm ben de 6aydir new jerseydeyim. herkes hicbisey getirme getirme dedi getirmedim ben de :) alisveris sirasinda elim hep ayakkabiya gidiyor simdiden topuklusu spor ayakkabisi kar botu derken 8cift almisim bile ve daha 6 ay buradayim! ay nasil sigacak bunlar bavula hic ust bas alamadim diyordum ama bu yaziyi okuyunca icim rahatladi :) cantalari ise ezilip buzulcekler diye alamiyorum :(

    melikeguney.blogspot.com

    ReplyDelete